tisdag 14 juni 2011

Vagnpromenad och BVC-besök

Igår eftermiddag gick vi som vanligt på vår timmespromenad och det verkar som om L börjar gilla vagnen lite bättre nu i alla fall. Hon vaknade till lite då och då men somnade groggy om igen, tidigare har hon gallskrikit så fort hon vaknat till och man har varit tvungen att ta upp henne i famnen för att hon ska lugna sig.

Vi är nu nyss hemkomna från veckans besök på BVC, idag vägde lilltjejen hela 4715 g och  var 54 cm lång, så hon växer på bra trots allt kräkande. Men det är väl i och för sig inte så konstigt så mycket som hon äter :) Efter BVC mötet ammade jag L och så somnade hon gott i vagnen, då passade jag på att gå in på det närliggande köpcentret och fynda några bodys till L på rean. Har köpt lite innan L föddes men inte så mycket så det behövdes fyllas på lite inför sommarens semester då vi kommer vara utan tvättmaskin i ett par veckor och då är det skönt att inte behöva tvätta allt för ofta....

Inatt sov även L från 12-snåret ända fram till 5... helt fantastiskt att slippa 3-amningen, hoppas detta håller i sig och inte bara var en engångsgrej i natt. Det var riktigt skönt att få ett par timmar sammanhängande sömn mer än tidigare.

Nu sover L igen så jag ska passa på att sy lite dregglisar till henne....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar