fredag 21 oktober 2011

dop

Lilla L döptes i helgen i Säby kyrka, solen sken och det var en alldeles underbar höstdag. Lillan har fått en gudmor som bar L in i kyrkan. Under första delen av dopet så var L inte speciellt nöjd utan skrek en del men sen när vi sjöng och när prästen höll henne var hon lugn och fann sig i situationen. Alla ville gosa och krama henne så i slutet av kvällen var hon lite butter och fick mest vara i pappas famn. Men det var en väldigt trevlig dag och kul att så många vänner och M's familj kom hela vägen från Göteborg. Dagen efter så var vi så trötta hela familjen så vi tog bara en promenad i det fina vädret runt citadellet innan vi begav oss hem till Göteborg igen framåt kvällen.
L försöker snurra runt men rumpan är lite tung så hon kommer inte riktigt hela vägen men det är så nära nu. Hon är mycket mer rörlig och ligger och sprattlar jättemycket på rygg. Hon är också mer nyfiken och vill titta på allt och känna på det hon ser, så hon sträcker sig mot saker hon vill undersöka. I förrgår satt hon i sin stol i köket och fick tag på pappåsen där vi förvarar returpapp, den undersökte hon noggrant och blev tom arg när jag tog bort den sönderätna pappåsen.
Igår var vi på Ullared med tjejerna M och A, och L tyckte nog att det var ganska roligt. Hon fick såklart massor med uppmärksamhet från M och A som gärna bär runt på lilltjejen :) Vi fyndade en hel del också till min M stora sorg.... Men nu behöver jag inte shoppa nått till L under hela vintern så det är skönt tycker jag, det är inget kul att dra iväg här hemma till köpcentrat, bättre att få gjort allt på en gång!
Imorgon är det dags för lite namnfika för de som inte var med på dopet, ska bli mysigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar